طرح توجیهی احداث کارخانه قند

در این پروژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند چناران پرداخته شده  و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد.

مراحل تولید قند:

۱-۳ عیارسنج: عیار سنجی از قسمت های مهم کارخانه قند می باشد چرا که با اندکی مراقبت نکردن، زیان شامل حال چغندر کار یا کارخانه خواهد شد در کشور ایرا ن مقدار پول چغندر را بر حسب تناژ و عیار آن می سنجند ولی در کشور آلمان برحسب تناژ،عیار و مواد مفید چغندر می سنجند.

چغندر را ابتدا با کامیون بر روی یاسکول وزن می کنند که به این وزن ، وزن ناویژه گویند سپس کامیون چغندرها را تخلیه می کند که خاک حاصل گرفته شده و از وزن نا ویژه کسر می شود که وزن به دست آمده وزن ویژه می باشد…

کارخانه قند

این طرح توجیهی شامل موارد زیر است :

  • مقدمه
  • پیش گفتار
  • بررسی فنی

۱-۳  عیار سنج

۲-۳   سیلو

۳-۳ شستشوی چغندر

۴-۳ آسیاب خلال

۵-۳ پیش گرم کن (مایشه)

۶-۳ دیفوزیون

۷-۳ پرشولاژ و اشباه۱و۲ و دکانتور

۸-۳ دستگاه تغلیظ یا اوابراسیون

۹-۳ طباخی

۱۰-۳ سانتریفوژ

۱۱-۳ انرژی حرارتی کارخانه

  • سیر و توسعه تاریخی کارخانه در طی گذشت ۵۲ سال از تاسیس آن
  • محصولات فرعی
  • برسی نیروی انسانی کارخانه قند
  • تبدیل شکر زرد به سفید
  • قسمت های مختلف کارخانه

مناسب برای
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:word

تعداد صفحات:۲۵


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها