طرح توجیهی تولید کنسرو های غذایی

تون ماهی دسته ازمحصولات دریایی است که به علت سلامت طبیعی و خواص فراوان آن، مورد توجه بسیاری از خانواده‌ها و مصرف‌کنندگان در سراسر جهان امروز قرار گرفته است. متداول‌ترین روش مصرف آن به صورت کنسروشده می‌باشد. ‌ بر اساس آمار به‌ دست آمده نیمی از ماهی تون صیدشده‌ در جهان از قسمت جنوبی اقیانوس آرام است که 95 درصد مصرف سالیانه‌ ‌آن در کشورهای آمریکا، تایوان، ژاپن و کره می‌باشد. در سفره‌های ایرانی معمولاً این فرآورده به صورت سرد و گرم مانند انواع ساندویچ، سالادها، خوراک‌ها و یا حتی همراه با برنج جای دارد. خانواده تون ماهیان دارای انواع مختلفی با درجه مرغوبیت متفاوت می‌باشند، اما همه آنها جزء دسته گوشت‌های روشن محسوب می‌شوند. این گروه ماهیان عبارتند از هوور، هوور مسقطی، زرده ، گیدر، قباد ژاپنی و شیرماهی که در اقیانوس آرام و هند و همچنین در سراسر آب‌های خلیج فارس و دریای عمان یافت می‌شوند. در هر کشور برای استفاده از ماهی تون جهت کنسرو کردن استاندارد خاصی تعریف شده است. در کشور ما، گونه هوور مسقطی یا خطی، گیدر یا زردباله، هوور بندری و زرده مورد تأیید استاندارد ملی می‌باشند تا سال 1932 مردم اکثر دنیا شناخت زیادی درباره خانواده ماهیان تون نداشتند، تا اینکه یک آمریکایی با بزرگ‌ترین کشتی ماهی‌گیری زمان خود به نام may Flower سفر دریایی خود را از سان‌دیه‌گو آغاز کرد و پس از طی کیلومترها در اطراف هاوایی برای اولین بار ماهی گیدر را به تور انداخت.

طرح توجیهی تولید کنسرو های غذایی این طرح توجیهی شامل موارد زیر است : معرفی محصول مشخصات کلی محصول شماره تعرفه گمرکی شرایط واردات استانداردهای ملی وجهانی قیمت تولید داخلی و جهانی محصول موارد مصرف و کاربرد کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول وضعیت عرضه و تقاضا در فرآیند تولید محصول ماشین آلات بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت محوطه سازی ساختمان ماشین آلات تاسیسات وسائط نقلیه تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده هزینه های قبل از بهره برداری سرمایه در گردش برآورد حقوق و دستمزد برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید هزینه های توزیع و فروش جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید نتیجه گیری میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال مراجع پیوست ها ( بخش نامه های مربوط به قوانین واردات و صادرات ) مناسب برای اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:word

تعداد صفحات:63


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها